Welkom in Haus Alpentraum Filzmoos

Wil je graag op vakantie in een stukje supermooi en natuurlijk Oostenrijk? Kom dan naar Alpentraum Filzmoos in het Salzburgerland.

Alpentraum winter

In Haus Alpentraum runnen wij ons appartement waar wij de liefde voor Oostenrijk, de natuur en de bergen graag persoonlijk met jullie delen!

Haus Alpentraum Filzmoos is heerlijk zonnig en rustig gelegen, direct boven het bergdorpje Filzmoos (1057m) in de provincie Salzburgerland, Oostenrijk. Van hieruit geniet je van een heerlijk uitzicht op de omliggende bergen zoals het Dachstein Massiv en de Hochkönig. Geniet van de knusse sfeer in het appartement of ga voor een korte wandeling naar het dorp voor een heerlijke Apfelstrudel of schnaps.

In ons appartement Alpentraum kun je het hele jaar door gezellig met z´n tweetjes genieten van een ontspannende vakantie in een heerlijk compleet appartement van 40 m2. Daarnaast bieden wij ook andere vakantiehuizen en appartementen aan in Filzmoos.

“Elke dag weer heerlijk THUIS komen”

Heb je ook zin in een heerlijke vakantie in een mooie, ontspannende en gevarieerde omgeving, en wil je ook “Bergen beleven”? Boek dan je vakantie bij ons.

Ons doel als “Gastgeber” is dat iedereen zich comfortabel voelt bij ons. We hechten veel belang aan het directe contact met onze gasten en streven ernaar om jouw verblijf in Filzmoos zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij kijken uit naar je aanvraag!

Liebe Grüße, Familie Vonk