Huis kopen Oostenrijk

Bent u op zoek naar hét perfecte (vakantie) huis in Oostenrijk? Of misschien wilt u ook wel het roer helemaal omgooien net als wij hebben gedaan? Wij helpen u graag bij het zoeken naar huizen en de advisering over alle bijkomende zaken met betrekking tot het kopen en de aanschaf van onroerend goed in met name het Salzburgerland en de Steiermark, 2 prachtige provincies in midden Oostenrijk.

Het is voor ons buitenlanders vaak niet makkelijk te begrijpen hoe dingen hier in Oostenrijk werken, want voor en tijdens het koopproces krijgt u te maken met andere gebruiken, regels en wetten dan u gewend bent en dat alles ook nog eens in een vreemde taal. Natuurlijk is er van allerlei informatie te vinden op internet, maar vanuit onze ervaring weten wij dat een helpende hand ter plaatse vaak beter werkt. Wij kunnen u tijdens dit proces tegen een kleine vergoeding efficiënte assistentie verlenen en voor de juiste informatie zorgen.

Wij werken al enkele jaren samen met betrouwbare en ervaren makelaars uit de regio, die alle mooie plekjes weten te bemachtigen en bewezen hebben dat service en eerlijkheid het langst duurt. Ons werkgebied ligt met name in de provincies Salzburgerland en de Steiermark.

Heeft u een heel duidelijk idee van uw wensen en budget en wilt u graag van onze assistentie gebruik maken? Stuur ons een email voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en brengen u in contact met onze partners.